SOBRE MI

Una etapa fosca va fer despertar la consciència corporal i mental dins meu. La meditació em va guiar les nits llargues i els camins sense sortida. Em va donar ales per volar, aire per respirar, amor per estimar. En aquest món de polaritats, el ioga va plantar una energètica llavor dins meu, que va creixent enmig de la foscor. Trobo l'equilibri que mai havia conegut, m'arrelo i volo alhora. El ioga m'ensenya a aturar-me i a contemplar les baixades, les caigudes i les relliscades, tots els braços que m'abracen, però també els que m'arrosseguen. De vegades sento que el cor s'accelera i les cames no tiren. És en aquest moment on desplego les ales i observo tots els camins de la meva consciència.

 

I aquí estic, volant i tocant de peus a terra, perquè què és sinó la vida?

Formació i certificats

Bullet point

Grau en infermeria 2016-2020

Bullet point

200H Yoga Teacher Training: Asthanga & Vinyasa flow - Sampoorna Yoga, Goa (Índia)

Bullet point

50H Formación yoga y embarazo: Prenatal, postnatal, yinyoga - Yoga Sin Fronteras

Bullet point

Formación yoga inclusivo: salud mental, necesidades especiales, yoga en silla, yoga para addiciones y trauma, yoga para niños y adolescentes -  Yoga Sin Fronteras

Bullet point

Formació autodidacta i pròpia de més de 4 anys.

DSC_0091_edited.jpg

ALÇA EL VOL

Alça el vol és un projecte personal que neix de la necessitat de compartir i acostar el ioga d'una forma terapèutica i equitativa a tothom. Des de alça el vol es vol potenciar el ioga com a teràpia d'apoderament personal i com a eina per ajudar-nos a desplegar les ales en aquelles situacions difícils i feixugues que la vida ens presenta. Una experiència per conèixer el cos, obrir la ment, i fer brillar l'ànima.